Donateuravond Stompcity Music groot succes!

De op 26 april gehouden donateuravond van Stompcity Music uit Leidschendam is een groot succes gebleken. Om acht uur was de zaal goed gevuld met ruim 150 personen die de vereniging een warm hart toedragen. Na het eerste nummer met alle leden ongeveer 50 leden van de vereniging te hebben gespeeld was het de beurt aan het pas opgerichte orkest De Blaasknarren om hun eerste optreden te verzorgen. Binnen 4 maanden waren er al meerdere nummers ingestudeerd en de klank was ook al erg goed te noemen. Dit belooft wat voor de toekomst. Na een korte pauze waar veel bijgepraat kom worden waren De Blaasbalgen aan de beurt. Deze kapel speelde voor de eerste keer hun nieuwe wedstrijdset voor het publiek en waren natuurlijk erg benieuwd hoe het zou aanslaan. Het publiek leek er klaar voor, ze genoten met volle teugen en na de set gespeeld te hebben werden vele lovende reacties gehoord. Muzikaal gezien is het weer een hele vernieuwende set met een hoog muzikaal niveau! Na deze uitvoering gingen De Blaasbalgen over tot het “normale” repertoire waarin ze plots werden onderbroken door een act van de kleinste fanfare van Nederland. Deze twee personen voerde een leuke act op en lieten enkele gasten meewerken aan hun show. Hierna werden nog enkele nummers door De Blaasbalgen gespeeld en was de avond muzikaal tot een eind gekomen. Natuurlijk werd de avond verder nog gevuld met napraten en de contacten aanhalen met de vele enthousiaste donateurs van de vereniging. Al met al dus een geslaagde avond en een goede repetitie voor het grote dweilfestival welke zaterdag 10 mei in IJsselstein gehouden wordt en De Blaasbalgen hun titel zullen verdedigen.
Meer informatie hierover kunt u vinden op hun homepage: www.deblaasbalgen.nl