PROGRAMERING VOOR STOMPPOP 2003

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. De programmering voor het Stomppopfestival 2003 werd bekend gemaakt. Veel trouwe bezoekers probeerde er de afgelopen maanden achter te komen wie er door ons zijn gecontracteerd. Je kon op sommige site`s van bandjes in de programmering zoeken of ze op Stomppop stonden maar anders kwam je er bijna niet achter. Stomppop zal zijn op vrijdag 4 juli t/m zondag 6 juli. Voor degene die er zondag niet waren hier nog 1 keer de programmering:

Stomppopse vrijdag (kaarten € 10, p.p.):

1. BIG DEAL…
We beginnen om 21.00 uur met de band Big Deal. Deze coverband heeft een Stompwijks tintje en we zijn erg blij dat deze band voor ons, het spits af wil bijten.
2. DIRECT…
Dan de hoofdact van het stomppop festival: DIRECT. Deze band heeft bij de afgelopen TMFAwords uitreiking een heuse Aword gewonnen en is zeer bekend en geliefd in Nederland en omstreken.
3. ALTIJD LAZERUS…
Natuurlijk hebben we, zoals vorige week in de Dorpsketting vermeld, een feestact die de avond spettert zal laten eindigen. Deze act heet “Altijd Lazerus” (‘t feest team), heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat nieuwe nummers gemaakt en we zijn erg trots dat we ze hebben kunnen contracteren.

Stomppopse zondag (entree gratis):

4. PLAY MADE…
Als eerste die dag zal de band Play Made op komen treden dit is net als “big deal” een coverband met enorme goed muziek.
5. DARIO…
Ook hebben we op deze zondag Dario. Wij hebben vernomen dat overal waar dit feestbeest te zien en te horen is de tent ondersteboven ligt. Niet verrassend is het dat wij jullie nu gaan vertellen dat met Stomppop iedereen door zijn aanwezigheid, onder andere, uit zijn dak zal gaan!

Dit zijn de vijf, door experts horen zeggen, geweldige optredens die wij voor jullie gevonden hebben! Erg gaaf toch? We hopen natuurlijk dat jullie allemaal even een kaartje komen halen. De Stomppopkaarten liggen vanaf 25 juni op jullie te wachten in de gezelligste, drukste en best sfeerhangende kelder van Stompwijk…

WAT DOE JIJ A.S. VRIJDAG…?
NAAR DE ORIONBIERWEDSTRIJD NATUURLIJK!
Aanstaande vrijdag 9 mei wordt de jaarlijkse bierwedstrijd gehouden. De inschrijving voor deze wedstrijd was afgelopen zondag en aardig wat mensen hebben zich ingeschreven! Dus de kandidaten hebben we al, nu nog het publiek! Kom gezellig vrijdagavond langs om te kijken naar deze elk jaar weer zeer spannende wedstrijd… Wil je toch nog meedingen naar de beker en de Stomppopkaart? Vroeg komen dan we hebben nog een aantal stoelen vrij!
Hieronder volgen nog eenmaal de spelregels:
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 en er zijn geen extra kosten aan het drinken van het bier tijdens de wedstrijd verbonden.
Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen tenzij er een hele hoge opkomst is, dan doen we twee rondes van 24 personen en hebben we ook twee winnaars.
Wanneer het spel begint zitten de 24 personen in een kring.
De deelnemers zitten op hun stoel en mogen daar ook niet meer vanaf.
De deelnemers krijgen elke 5 minuten een biertje voor geschoteld en moeten die binnen de 5 minuten die daarop volgen op gedronken hebben.

Je bent uitgeschakeld als:
Je jouw biertje niet binnen de 5 minuten opgedronken hebt,
Je morst,
Je het genuttigde bier per ongeluk/ expres uitspuugt,
Je van je stoel op staat,
Je een luier om hebt,
Je het bier van je buren afpakt en/of opdrinkt,
Je onterecht commentaar levert op de wedstrijdleiding.

De winnaar is de gene die als laatst over blijft en krijgt een kaart voor Stomppop 2003 en natuurlijk de Trofee voor de Bierkampioen van Stompwijk.

FORMULE 1
Afgelopen zondag, klokslag half 1 kon je de race van Spanje op een groot scherm volgen bij Orion. Zoals gebruikelijk kregen we eerst de voorbeschouwing en begon de race om 14.00 uur. M. Schumacher bereikte als eerste de finish, verassend dat had hij nog niet vaak gedaan dit seizoen! Zal hij zijn ouwe vorm weer terug gevonden hebben? Natuurlijk hebben wij voor jullie weer de tussenstand van het OrionChampionship spel! Zoals jullie kunnen zien is Bas de Haas de nieuwe leider geworden! Verder zijn er nog een aantal veranderingen en opvallend is ook Lennert Luiten die van positie 12 naar 8 is gegaan! Het is al net zo spannend als de race zelf!

SCHUIMEN OF NIET?
De schuimparty die gehouden wordt op 23 mei is uitverkocht! De kaarten zijn nog nooit zo snel gegaan… Wij hebben er zeker zin in (en jullie ook, gezien de kaarten die over de bar heen vlogen) dus maken we er zeker wéér een topfeest van!

Wat een informatie weer! We zijn weer klaar voor deze week… We zien jullie gelukkig vrijdag weer in Orion. Anders zijn wij zondag ook geopend vanaf vijf uur. Zoals elke we elke dinsdag doen: Veel succes en veel plezier gewenst deze week en tot snel!
Namens Orion bestuur, Jorrian