Ratten..Welke?

Ik weet niet waar meneer van Dijck het vandaan haalt om te zeggen dat hij op het Akkermunt ratten heeft gezien. Ik ben 87 jaar en woon al 24 jaar aan het Akkermunt. Ik heb nog nooit een rat gezien en de vissen worden al 24 jaar gevoerd. Nu wil hij de kinderen bang maken zodat ze niet meer komen vissen. Laat die kinderen toch gewoon vissen er is niets aan de hand. Mijn kinderen en kleinkinderen doen het ook en er is nog nooit een ziek geworden. Meneer van Dijck moet niet zo zeuren, we hebben meer last van zijn hond, die hij maar los laat lopen en overal staat te poepen, waar de kinderen in trappen. Hij stuurt het beest zomaar naar buiten. Het spreekwoord luidt: Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dus ouders laat u niets wijs maken door meneer van Dijck en laat uw kinderen lekker vissen aan de Akkermunt.

Mevrouw Knijnenburg, van het Akkermunt.