S.K.R. op Geraniummarkt

Op zaterdag 10 mei j.l. is de Stichting Kinderhulp Roemenië uit Moerkapelle op de geraniummarkt in Stompwijk aanwezig geweest. In navolging op de kerstpakkettenactie, die gehouden is door Theo v.d. Meer, stonden wij nu met een kraam met artikelen die wij verkopen. Zo hebben we uit Roemenië de “echte” heksenbezems en manden. Deze worden handmatig door de Roemeense bevolking gemaakt. Enkele vrijwilligers van de Stichting maken thuis ook artikelen, die wij dan op braderieën verkopen. Dit zijn o.a. de handdoeken met tekst, de roodkapjespoppen en de kaarten. Daarnaast ook nog andere artikelen, die wij belangeloos van iemand krijgen. Het was die zaterdag een mooie zonnige dag, dus er kwamen veel mensen naar de markt toe. Veel mensen waren de S.K.R. al bekend en kwamen dan ook even kijken wat wij te koop hadden. Iedereen die bij ons langs kwam heeft onze nieuwsbrief gekregen, waarin je alles kan lezen over de S.K.R. Dit krantje geven wij 4x per jaar uit en iedereen die donateur van de S.K.R. is, krijgt het krantje dan ook 4x per jaar thuis gestuurd. De opbrengst van de geraniummarkt zullen wij gebruiken voor de aanbouw van toiletten voor de Roemeense bevolking van de 4 dorpjes, die dit jaar hulp van ons krijgen. Over deze actie kunt u lezen in de nieuwsbrief.
U kunt deze actie ook steunen door een bijdrage te storten op bankr. 3750.74.600. Heeft u vragen over de S.K.R., of wilt u iets van deze artikelen kopen, dan kunt u contact opnemen met Theo v.d. Meer, Dr. van Noortstraat 37, tel. 5802683. U kunt ook bellen met de S.K.R. tel. 0795933086.

Monique Holstege, secr. S.K.R.