Bardancing Orion

Het is een tijd geleden dat jullie konden mee genieten van wat er is gebeurd en er nog gaat gebeuren in en rond Orion. Om precies te zijn twee weken en één dag. De meeste Stompwijkers dachten natuurlijk dat ze een bladzijde, of twee misten toen ze vorige week in de dorpsketting keken. Maar dat was niet zo, we hebben vorige week wegens tijdsgebrek geen stukje kunnen plaatsen. Oké genoeg slap gekletst…

Kort overzicht van twee weken terug
De vrijdag van het enige weekend dit jaar, waar een dag van mei en een dag van juni in zit waren we hartstikke gesloten. Een week ervoor was natuurlijk die super schuimparty geweest. Dit zelfde weekend, de eerste dag van juni viel op een zondag en uiteraard openden wij onze deuren weer met alle plezier. Door deze deuren mocht je vanaf 12.30 uur naar binnen om alweer een formule 1 race bij te wonen. Dit keer was het formule 1 circus in Monaco neergestreken. Het werd een spannende race waarbij Jos Verstappen helaas weer uitviel. Na de formule 1 waren we gewoon om 17.00 uur open. Dat hebben we geweten! Het voetbalelftal van Stompwijk kwam in Orion. Natuurlijk is onze Bardancing de ideale plaats als er wat te vieren valt en ook zo deze keer. Zij waren namelijk die dag wel verdiend gepromoveerd! Hierdoor had Orion naast de zoals altijd gezellig en drukke sfeer ook iets extra’s!

Een rustig afgelopen weekend
Alleen vrijdag waren we voor iedereen geopend. Het was zoals gewoonlijk erg gezellig, en zeker omdat we maar één keer open waren ook lekker druk. Waarom we zondag dicht waren? Dat kwam omdat we niet in het vaarwater van het handbalfeest wilden zitten. Oké, oké, wij willen wel eens ergens anders feesten! Goede keus want het was, eerlijk is eerlijk, een gezellig feestje.

Zo, en dan nu wat nog komen zal
Aanstaande vrijdag zijn we dus pot en pot dicht. Maaàààr……zondag wordt het weer een super feest! Eerst zenden we vanaf 17.30 uur live vanuit Canada de formule 1 race uit. Deze race zal om 19.00 uur van start gaan, iets later dan normaal,maar dat komt door het tijdsverschil. Daarna feesten we zoals gewoonlijk nog even door totdat het tijd was om naar huis te gaan.

Zondag gaan wij dus om 17.30 uur open, op dat zelfde moment is een half uur eerder de ronde van Zoeterwoude van start gegaan. Omdat wij van het bestuur graag mee wilden doen maar geen helden op de fiets zijn, hebben wij Rob de Jong kunnen contracteren. Hij zal met een door ons gesponsord shirt proberen de titel binnen te halen. Wij willen hem alvast bedanken en heel veel succes wensen.
Zo mensen allemaal dus aanstaande zondag eerst even formule 1 komen kijken en dan feesten we verder. Hou je nou echt niet van formule 1 en zit je thuis te wachten tot de race afgelopen is, kom dan maar even naar Zoeterwoude om onze Rob aan te moedigen.

Namens het bestuur van Orion, Jorrian