Bardancing Orion

Rob de Jong met ons shirt aan, beste Stompwijker!!!
Twee weken lang kon Rob de Jong in Orion als enige geen bier bestellen. Dit was omdat hij met vaderdag in een door ons gesponsord shirt de wielerronde van Zoeterwoude moest rijden en wij natuurlijk een topfitte Rob aan de start wilde zien, omdat wij onze naam op het podium wilden. Nou het heeft geholpen hoor, afgelopen zondag wist Rob als derde over de finish te komen. In een zeer spannende koers zagen familie leden van Rob, onze bestuursleden en andere Stompwijkse supporters dat Rob goede benen had. Rob sprak achteraf: “twee ronde voor tijd ontsnapte er zo`n verdomde Belg” ook Martijn van Es haalde Rob nog net voor de streep in. Achteraf was Rob erg blij met zijn knappe derde plek, hij baalde er natuurlijk wel van dat Martijn (z`n aanstaande zwager) hem nog klopte in de eindsprint. Waar Rob ook van baalde waren de 4 kratten die hij misliep want bij winst kreeg hij 5 kratten bier, de tweede plek had hem 3 kratten opgeleverd en nu kreeg hij er maar één krat Heineken bier van ons.
Rob bedankt we hebben van je genoten!
Alweer een spannende Formule 1 race!!!.
Terwijl Rob zijn rondjes reed, gingen de mannen van de formule 1 ook van start. Wij openden de deuren (nou ja het hoofdbestuur dan, want Rob had onze steun nodig) om 17.30 uur toen begon de voorbeschouwing ook. De race ging zo als gebruikelijk anderhalf uur later van start. Het was dit keer de beurt aan het land Canada om het formule 1 circus te verwelkomen. Onze Jos Verstappen, degene die we ook benaderd hebben om hem een shirt te sponsoren maar deze geweigerd heeft (lust zeker geen bier) deed het zowaar een keer goed. Niet blijven staan bij de start, geen grintbak en ook geen versnellingsbak problemen. Hij finishte als 9e net geen punten maar toch goed gedaan. Het was ondanks het mooie weer toch nog lekker druk in Orion. Na de race, die gewonnen werd door Michael Schumacher en zeer spannend was omdat de eerste vier wagens binnen twee seconden finishten, stroomde Orion nog voller. Het was alwéér een super gezellig feest waarbij iedereen het naar zijn zin had. De stand van het Orionformule 1 manager spel zal weer in de volgende dorpsketting te zien zijn.
De zomerstop komt er aan, Ja jammer ja!!!
Aanstaand weekend openen we de deuren uiteraard weer twee maal. De eerste en de laatste dag van het weekend kan je dan bij ons terecht om lekker te dansen en te feesten. Vrijdag de 20e van juni zullen we iedereen vanaf 21.00 uur binnen laten. En op zondag is het gewoon weer 17.00 uur dat je naar binnen kan. Je zal het niet geloven maar ook Orion doet wel eens een keer NIET gezellig en dat is in de periode van 29 juni tot en met 23 augustus. We sluiten dan even voor een zomerstop de deuren, zodat we in Orion weer het een en ander een likje verf of een ander opknapbeurtje kunnen geven. Tijdens deze lichte verbouwing zijn we alleen elke formule 1 race geopend. Joh niet huilen, we beloven dat we de 24e van augustus spetterend open zullen gaan en volgend seizoen er weer net zo een feest van maken als deze. Mááááár het is natuurlijk nog niet afgelopen, we zijn nog twee zondagen en 1 vrijdag open voordat STOMPPOP 2003 begint, want dat hebben we natuurlijk ook nog.
Dan zeggen wij: veel geluk deze week en tot vrijdag
Gegroet, namens Orion, Jorrian