Klaagmuur

CDJAklaagmuur in Leidsenhage volgeschreven
Op zaterdagmiddag 21 juni konden bezoekers van het winkelcentrum Leidsenhage hun mening over de gemeente LeidschendamVoorburg kwijt op de ‘klaagmuur’ van het CDJA, de jongerenafdeling van het CDA in LeidschendamVoorburg. “Er zijn zo’n 70 reacties op het ‘whiteboard’ geschreven,” vertelt organisator Arthur Krebbers. Vaak konden we met de mensen die hun mening gaven een kort gesprek aanknopen. De klaagmuur is onmiskenbaar een goede manier om burger en politiek bijeen te brengen.” Positieve punten o.a.‘Heel fijne leefomgeving, Fijn winkelcentrum, Gezellige mensen, Goede speeltuinen, Lekker rustig wonen vlakbij de drukte, Goede fietspaden, Prettig wonen, Veel fietspaden, Goede afvalverwerking, Uitstekende scholen, Goede voorzieningen, Bezoek burgemeester aan de wijken is prima, Kwaliteit groeivoorzieningen.’ Negatieve punten o.a.‘Hondenpoep in speeltuinen, Fietsers en scooters op de stoep, Te weinig éénrichtingsverkeer, Geen coffeeshops, Weinig werk voor jongeren te vinden, Te weinig openbare speeltuinen in buurten’.