KLAVERTJE VIER 2003

Toerclub Stompwijk organiseert op 8, 9, 10 en 11 juli de 6e editie van de Avondvierdaagse

Over twee weken is het weer zo ver dan kunt weer gaan deelnemen aan deze avondvierdaagse die de naam “KLAVERTJE VIER” draagt. Deze naam is symbolisch voor de vier routes die u elke avond door onze regio kan fietsen.
De organisatie is er weer in geslaagd om vier vernieuwde routes op papier te zetten, al wordt het na zes jaar wel moeilijk om telkens nieuwe wegen te vinden. Toch zijn er weer wegen gevonden waarop u waarschijnlijk nog nooit heeft gefietst. Wil je weten welke? Fiets dan mee en ontdek. De afstand van de routes kunnen variëren tussen de 25 km tot 30 km per route. Net als vorig jaar kunt u tijdens het fietsen een prijsvraag oplossen.
Zo moest u toen het adres vinden van een afgebeelde voordeur, dit jaar gaat u opzoek naar het adres van verschillende voorwerpen of beschilderingen. De start en de afsluiting van dit evenement vindt plaats in de kantine van Sportpark “DE MEERHORST”. Zie voor de tarieven en de starttijden op de poster hiernaast. Wij wensen u veel fietsplezier toe en tot ziens op dinsdag 8 juli aanstaande.

Namens Organisatie Frans Oliehoek