Martijn van Es te sterk voor de concurrentie

Martijn van Es is na een aantal jaren weer eens de winnaar van de tijdrit en daarbij Stompwijks kampioen geworden. Hij was ruim sneller als de nummer twee Arno van Rijn die met een gemiddelde van 39,9 km/u toch niet slecht reed. Ook Richard Bennis die derde werd reed zich stuk op Martijn zijn geweldige tijd. Bij de Dames werd Claudette Juffermans eerste en tweede was Marga Stijnman. Helaas was het aantal dames erg laag en hoopt de commissie dat er volgend jaar meer dames aan de start staan. Bij de veteranen mocht Sjaak van Santen voor het eerst de hoogste treden beklimmen, hij was niet alleen de snelste van deze categorie maar ook een van jongste deelnemers. Nummer twee werd nestor Siem Oppe die met zijn leeftijd van 66 jaar heel wat jongere kandidaten verrasten. Siem van Es, winnaar van verleden jaar moest daarbij ook het onderspit delven en werd derde. Bij junioren meisjes was Femke Hilgersom oppermachtig en werd, met ruim een minuut verschil met haar zusje Ilse, eerste. Marleen de Haas werd derde.
Robert de Groot reed met een ongelofelijke snelheid naar de eerste plek. Hij gaat een concurrentie vormen voor de heren in de toekomst. Ook de heren Rick van Bohemen (2e) en Tim Gareman (3e) zijn wat dat betreft op de goede weg. Bekijk de hiernaast geplaatste uitslagenlijst maar eens. De jaarlijkse tijdrit is onder uitstekende omstandigheden verreden en alles verliep zonder ongelukken. Rest ons nog om iedereen die geholpen heeft en gesponsord, hartelijk te danken, want door jullie kan deze tijdrit blijven bestaan. Wij zien jullie graag volgend jaar weer.

Namens IJsclub, Frans Oliehoek