94e Stompwijkse paardendagen

Burgervader te paard.

Vlak voor het ter perse van dit Nooit Gedachtbericht is bekend geworden dat burgemeester v. Haersma Buma ook dit jaar weer te paard de openingsoptocht van het Stompwijkse feest zal meemaken. Tot groot genoegen van de organisatie is de heer Ambagtsheer andermaal bereid gevonden om een van zijn prachtige Friese raspaarden hiervoor beschikbaar te stellen.

Vriendelijk verzoek aan de NOOIT GEDACHT hulptroepen.

Maandag 14 juli aanstaande (volgende week dus) worden voor de organisatie en haar trouwe fans van Stompwijks beroemdste feest daadwerkelijk de mouwen weer extra opgestroopt. Vooraf aan de dagen is er heel veel werk te verrichten. Onder andere de tribune opbouw, dranghekken halen en plaatsen, stelling voor de reclameborden opzetten, enz. enz. Uiteraard is iedereen die gewoon of niet gewoon is een handje mee te helpen weer van harte welkom. Zonder die gezamelijke inzet is een groot evenement als dit nu eenmaal niet te realiseren. In dit verband kunnen we daarom een flink aantal potige meiden en jongens goed gebruiken. Schroom dus niet en kom gerust uw steentje wat de opbouw betreft bijdragen. Sinds jaar en dag is dit een bezigheid die onder het genot van een hapje en drankje op zich al een feestelijk karakter heeft. Aanvang: 19.00 uur.

Reclameborden.

Ondernemingen die via sponsoring het Stompwijkse feest ondersteunen en hiervoor hun reclamebord op de daarvoor bestemde stelling langs het wedstrijdterrein geplaatst willen zien kunnen die op maandag 14 en dinsdag 15 juli a.s. aan de ingang vanaf 19.00 uur neerzetten.

De organisatie van harddraverij ”Nooit Gedacht”