Poppentheater

Poppentheater “Dubbele Jan” op 12 augustus in bibliotheek Leidschendam/Voorburg
Op dinsdag 12 augustus geeft Poppentheater “Dubbele Jan” een voorstelling in de bibliotheeklocatie Leidschendam. De poppenkast duurt van 11.00 tot 12.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar en hun ouders. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Het is aan te raden om vooraf (gratis) kaartjes af te halen bij de informatiebalie van de bibliotheeklocatie Leidschendam, Fluitpolderplein 12, of die van biblio theeklocatie Voorburg, Koningin Julianalaan 257. De voorstelling die gespeelt wordt, heet De Boom In. Er wordt een kaartje bezorgd bij de grote boom in het bos. Op dat kaartje staat: “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag”. Maar niemand weet voor wie het kaartje bedoeld is. Jammer! Want bij een verjaardag hoort een feestje en daar heeft iedereen (behalve de heks) wel zin in! Poppentheater “Dubbele Jan” is een graag geziene gast van bibliotheeklocatie Leidschendam. Met de zelfgemaakte poppenkast en poppen, en met de zelfgeschreven muzikale stukken, verzorgt dit theater altijd een aansprekende voorstelling. De Bibliotheek Leidschendam/Voorburg organiseert de poppenkastvoorstelling in het kader van Heisa, de in Leidschendam jaarlijks door de gemeente georganiseerde activiteitenweek voor kinderen aan het eind van de zomervakantie.