Ponykamp 2003

Wat gaat zo’n week toch weer snel voorbij zeg! Gelukkig kunnen we terug kijken op een gezellige week. De kinderen waren erg gezellig, ze hebben zich voorbeeldig gedragen en erg leuke stukjes opgevoerd tijdens de bonte avond, onze complimenten! Op de gekneusde teen van Petra na zijn er gelukkig geen ongelukken gebeurd en konden we de kinderen weer veilig thuis afzetten. De warmte heeft ons er niet van kunnen weerhouden om heerlijke ritten te maken en ons zelf hierna te verwennen met een frisse duik in het zwembad. De leiding heeft het dit jaar weer enorm gezellig gehad. Tot diep in de nacht hebben we elkaar kunnen vermaken met doodgewone onderbroekenlol. Wie weet is het wel voor herhaling vatbaar. Graag willen wij iedereen bedanken die ons op wat voor manier ook heeft geholpen dit kamp mogelijk te maken. We kunnen dan ook niet zonder enige sponsors. Chris Bolleboom en familie Steekelenburg erg bedankt voor de verse groenten, het heeft ons goed gesmaakt! We zullen snel bekend maken wanneer we de foto’s en videoband gaan bekijken. Waarschijnlijk over een week of drie je wordt hierover gebeld!

Groetjes de kampleiding.