De Blaasbalgen weer in actie

Zaterdag 30 augustus was het voor De Blaasbalgen weer tijd om op te treden. Na een paar weken er tussen uit te zijn geweest draait de club weer op volle kracht. In Voorburg waren ze uitgenodigd om op het cultureel festival van ’s morgens tot diep in de middag over de Julianabaan te “dweilen”. Natuurlijk betekend dat meteen feesten daar in Voorburg. Elke keer als de klanken van De Blaasbalgen te horen waren stroomde de mensen bijeen om deze vrolijke groep te zien en horen spelen. Behalve muzikaal is het namelijk ook erg leuk om naar De Blaasbalgen te kijken, er gebeurt van alles tijdens hun optredens. Het was tevens voor de eerste keer dat het Blaasbalgen Promotieteam in actie kwam. Met vier man sterk (de mooie vrouwen zullen nog wel komen) deelde ze vele folders, ballonnen en kleurplaten uit welke gretig in ontvangst werden genomen door het publiek. De Blaasbalgen speelde hun vaste repertoire en zo nu en dan was er ook weer een nieuw nummer te horen welke pas kort werden gespeeld. Ze maken zich dan ook op voor de festivals die voor de deur staan. Op 6 september zijn De Blaasbalgen in actie tijdens de Braderie in Berkel en Rodenrijs samen met collega kapel De Roodneuzen uit Utrecht.
Dan, op 14 september moet het weer gebeuren. Op het gezellige festival in Nootdorp zullen De Blaasbalgen hun titel gaan verdedigen. Compleet met videoploeg zullen ze de sterren van de hemel spelen en trachten met die fel begeerde beker weer naar huis te gaan. Hierna zullen De Blaasbalgen te zien zijn op 4 oktober tijdens het festival in Loosduinen. Wilt u meer weten of zien? Kijk eens op hun keurig verzorgde homepage: www.deblaasbalgen.nl. Hierop staat alle informatie die u wilt weten over deze actieve vereniging.