Instituut Sociaal Raadslieden

Vanaf 1 oktober biedt de gemeente Leidschendam/Voorburg een nieuwe dienstverlening aan in de vorm van het Instituut Sociaal Raadslieden (ISR). Dit instituut is een gemeentelijke voorziening, waar inwoners van de gemeente Leidschendam/Voorburg terecht kunnen met vragen of problemen op sociaal juridisch gebied. Deze dienstverlening zal ingehuurd worden bij de gemeente Den Haag. Op 12 september om 11.00 uur wordt in het Stadskantoor aan de Wilhelminalaan 2 in Leidschendam het contract ondertekend door wethouder mevrouw A. Jelsma en het hoofd van de afdeling Instituut Sociaal Raadslieden Den Haag. Namens beide partijen wil ik u graag uitnodigen aanwezig te zijn bij deze ondertekening. Zowel de wethouder als het hoofd van de afdeling ISR zullen een mondelinge toelichting geven op deze vorm van dienstverlening en de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u van deze uitnodiging gebruikt maakt, dan kunt u zich op melden bij de receptie van het Stadskantoor. Wij zien uw komst met belangstelling tegemoet.

Martin Warmerdam
Gemeente Leidschendam/Voorburg, Team Communicatie
Raadhuisplein 1, Postbus 905, 2270 AX Voorburg
tel. 070 3009019, fax. 070 3009247