Fotopresentatie

Fotopresentatie `het leven op de boerderij anno 1969´
Vanaf donderdag 4 september wordt in de hal van het Servicecentrum aan de Koningin Wilhelminalaan 2 in Leidschendam de fotopresentatie ´het leven op de boerderij anno 1969´ tentoongesteld. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd in het kader van de komende Open Monumenten Dag en heeft als thema ‘De Boerderij’. De ongeveer 30 tentoongestelde foto´s geven een indruk van het leven op de boerderij Bouwlust van de familie Koot rond 1960.
Naast deze tentoonstelling zal in de Openbare Bibliotheken van Voorburg, Stompwijk en Leidschendam in de maand september een vitrinepresentatie gehouden worden over boerderijen en/of het boerenleven. Voor openingstijden van het Servicecentrum en de Openbare Bibliotheek kunt u contact zoeken met de medewerkers van de Meld en Informatielijn, 070 3009000. U kunt ook een bezoek brengen aan de gemeentesite www.leidschendam voorburg.nl, rubriek cultuur en ontspanning. De exposities in het kader van het Jaar van de Boerderij worden u aangeboden door het Gemeentearchief Leidschendam/Voorburg. Het Gemeentearchief is zeer geïnteresseerd in het verwerven van archieven en archiefstukken van particulieren, verenigingen en instanties. In het speciaal daarvoor ingerichte depot worden de archieven optimaal bewaard.

Voor informatie, schenkingen of in bruikleen afstaan van documenten, foto’s en ander archiefmateriaal verzoeken wij u vriendelijk een e mail te sturen aan: gemeentearchief@leidschendam voorburg.nl of te bellen met 070 3009675 of 3009336.