ARGENTINIIE BEDANKT DE FIETSERS!

Zoals veel fietsliefhebbers weten, werd vorige week zaterdag (6 september) de jaarlijkse RABOBANK SPONSOR FIETSTOCHT georganiseerd. Het was allemaal fantstisch geregeld door de Rabobank met overal een hapje en drankje, bedankt Rabo mensen! Ook gaat mijn dank naar Tourclub Stompwijk die zich heeft ingezet om dit jaar voor Ñandé Roga te fietsen. Last but not least wil ik alle deelnemers die voor het Argentijnse doel Ñandé Roga hebben gefietst onwijs bedanken. Jullie hebben geweldig veel kilometers afgelegd … 2240 km om precies te zijn en daarmee is het sponsorbedrag van maar liefst 422 Euro bij elkaar gefietst. Met dit bedrag kan weer fantastisch veel gedaan worden. Een deel van het geld zal worden besteed aan dagelijkse projectkosten en de bestemming van het overige deel daar zal ik u van op de hoogte houden. Fietsers bedankt namens alle mensen van Ñandé Roga!

Saludos Linda de Jong