Uw mening telt

De fractie van D66 wil graag uw mening betrekken bij het bepalen van haar standpunt t.a.v. actuele zaken in onze gemeente. Daarom stellen wij u elke maand de vraag van de maand.
Waar gaat het deze keer om?
Met zekere regelmaat komt het gemeentebestuur tijdens wijkbezoeken bij de be woners langs om te horen wat er volgens de bewoners in de wijk speelt. In de prak tijk gaat het daarbij vooral over de inrichting en beheer van de openbare ruimte, verkeer en winkelvoorzieningen. D66 juicht dit toe, maar vraagt zich ook af of er niet meer mogelijkheden zijn om uw mening bij de besluitvorming te betrekken.
De vraag: Op welke punten en thema’s wilt u meedenken met de gemeente en op welke wijze wilt u erbij betrokken worden?
Uw reactie graag vóór 29 februari, via onze website www.d66leidschendam voorburg.nl, of direct per e mail naar devraag@d66leidschendam voorburg.nl.
U kunt ook ‘s avonds bellen met Jérôme Schellings, tel. 3204378, of Peter van Dolen, tel. 3272772. Kunt u ons niet bereiken, laat dan een boodschap achter. Wij bellen u zeker terug.
Elke maand wordt een fles wijn verloot onder degenen die reageren op de vraag van de maand. Dit onder het motto ”makkelijker kunnen we het niet maken maar wel smakelijker”.