De Blesruiters

Helaas heb ik vorige week een typefout gemaakt bij het doorgeven van de uitslag van de winterspringcompetitie springruiters. Ook onze Iris Sweere had een foutloos parcours. Ere wie ere toekomt. Piet v.d.Mespel (secr.)
Carnaval
Alle kinderen die op de kar hebben gezeten bedankt! We vonden het een fantastische en gezellige optocht met veel en mooi werk van de deelnemers. Rest ons alle sponsors te bedanken: Firma Schouten voor het hout, Opa van Santen voor de schuur, Ton de Rooy voor de verf, John v.d. Salm voor de wagen, Jan v/d Krogt voor de trekker en natuurlijk de bouwploeg die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Bedankt,Marian van Vliet

Snertrit Blesruitermenners zonder “Snertweer”
Hoewel de wedstrijdmenners van de Blesruiters al de nodige wedstrijden er op hebben zitten,overigen met de nodige successen,was het afgelopen zondag toch de eerste rit waar iedereen aan mee kon doen en dat was de Snertrit. Zoals de “Kop”al aangeeft was het prima weer en dat was tegen de voorspellingen in, de verwachting was veel wind en winterse buien, een enkele kleine bui tijdens de koffiestop en op het laatst van de rit wat meer wind daar bleef het bij. Traditioneel beginnen we het jaar met de Snertrit en die gaat even traditioneel naar de Fam. Verboon in de Weipoort. Met maar liefst 15 aanspanningen en bijna 40 personen vertrokken we om 10.30 uur vanuit stompwijk om via de Kniplaan, de Horsten en Voorschoten onze koffiestop te houden op de parkeerplaats in Vlietland. Na de koffie met de nodige versnaperingen en het reeds genoemde buitje op “ons dak” te hebben gehad ging het via de Oostvlietweg en het recreatiegebied Cronenstein richting Weipoort waar de erwtensoep met broodjes, verzorgd door Sjaan en Lenie, voor ons klaar stonden. Dat ging er in “als koek”, voorafgegaan uiteraard door een “neutje”. Na een klein uurtje ging het weer (na eerst met de fam. Verboon de Weipoort op en neer te hebben gereden) via Zoeterwoude en de Ondermeerweg richting Stomwijk, waar wij rond 15.30 uur onze eerste rit van 2004 als zeer geslaagd afsloten.
Namens de Mencommissie, Ab Spaan
Kaartavond Blesruiters
Vrijdag 27 februari is het weer kaarten bij ons. We beginnen om 20.00 uur. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. Ton