Potgrondactie

Beste dorpsgenoten,

De middagtemperaturen gaan langzamerhand verder omhoog. Alleen moet nu het zonnetje nog doorbreken. Het voorjaar staat weer voor de deur en nog even dan kunnen we weer in de tuin zitten. Die tuin, moet natuurlijk wel eerst op orde worden gebracht. Nieuwe plantjes moeten in de tuin gezet worden en natuurlijk moet er ook verse aarde worden aangebracht. Ieder jaar bezorgt Fanfare Juliana in Stompwijk huis aan huis goede en goedkope aarde. Ook dit jaar, zaterdag 13 maart, organiseren wij weer onze traditionele potgrondactie. Vanaf ’s ochtends half tien zal huis aan huis worden langsgegaan. Voor u lekker gemakkelijk, want het scheelt op die manier een hoop sjouwwerk. Uiteraard is onze potgrond van superieure kwaliteit. Wilt u verzekert zijn van de bezorging van onze tuinaarde of potgrond? Kunt of wilt u er op 13 maart a.s. niet voor thuisblijven? Laat het ons weten. Stuur ons even een emailberichtje, ons adres is: FanfareJuliana@Stompwijk.nl. Geeft u in uw emailbericht s.v.p. aan: uw naam, adres en telefoonnummer.
Ook willen wij graag weten tot hoe laat u thuis bent, of vanaf welk tijdstip u weer thuis verwacht te zijn. Verder verzoeken wij u te vermelden of u potgrond of tuinaarde wenst. Tot slot geeft u aan hoeveel zakken u bezorgd wilt hebben en wij zorgen voor de rest. Voor een correcte afhandeling dient uw emailbericht uiterlijk vrijdagavond 12 maart om 18.00 uur bij ons binnen te zijn.
Ondanks al dit gemak en service blijven de zakken potgrond en tuinaarde ook dit jaar zeer scherp geprijsd, want voor een zak van 40 liter betaalt u slechts € 3,00. Bij afname van 5 zakken krijgt u zelfs € 3,00 korting en betaalt u nog maar € 12,00. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Alle reden dus om voor de zekerheid een extra zak grond of aarde te laten bezorgen. En u steunt met uw aankoop van onze grond ook nog een goed doel, namelijk het instrumenten fonds van onze Fanfare. Ook dit jaar zijn er weer een aantal instrumenten hoognodig aan vervanging toe. Wij rekenen er op ook bij u potgrond of tuinaarde te mogen bezorgen.

Met muzikale groeten van Fanfare Juliana