Bardancing Orion

Er zijn nog kaartjes!!!

Het zijn er niet zo veel meer, maar er zijn nog wel een paar kaartjes voor het paasfeest te koop. Wat waren de ingrediënten voor een megaparty als met Pasen ook al weer?..: Natuurlijk om te beginnen twee leuke gezellige zalen, de één is al gezellig (Orion) die ander moeten we nog even gezellig maken. Dan de lekkere drankjes (komt goed) en de leuke muziek. De muziek wordt deze avond door drie mensen verzorgd. Als eerste zal Alfons Belt draaien, hij zal de eerste Paasdag in het Dorpshuis komen draaien. Tussen zijn platen door hebben we een gast dj, namelijk Barry Paf (dj van 538) die een uurtje of twee de platen op zijn manier aan elkaar mixt. Barry Paf is een zeer goeie dj van het radio station 538. In de late avonduurtjes is hij bij dit radio station te horen. Dan onze derde man, “gekke keessie”, zal net als Barry Paf dat boven zal doen, beneden in Orion de mensen weer laten dansen en springen.
Jullie zijn natuurlijk het laatste dingetje wat we nodig hebben om er een fantastisch leg je eigen ei party van te maken. Ja, ja, zonder jullie gaat het feessie niet door. Gelukkig hebben al velen een kaartje kunnen bemachtigen, maar anderen denken toch dat de kaarten in die kaartenkas in Orion blijven liggen, en dat ze dan nog wel een kaartje kunnen krijgen. Misschien hebben die mensen nog wel geluk, maar het zou zomaar eens kunnen dat de kaarten aanstaande zondag, wanneer onze deuren om 19.00 uur open gaan, als warme broodjes over de toonbank vliegen. Dus wees even slim en haal dat kaartje nu voor de PAASPARTY voor maar € 5,00 aan de bar in Orion.

De tweede race: weer die kl*te Schumacher
Op het o zo duidelijk, in de Dorpsketting van vorige week, vermelde tijdstip startte de tweede race van dit formule 1 seizoen. Het was dus zoals iedereen kon lezen in de vorige DK om half acht in de morgen dat de deuren open gingen. Half acht open en om 08.00 uur de start. Bijna iedereen die met de F1 poule mee doet, was ook aanwezig om te kijken hoe de rijders van hun eigen team het zouden doen. Helaas won onze Duitse vriend ook de tweede Grand Prix, maar daarachter bleef het erg spannend. Waar het ook erg spannend bleef was in onze eigen poule die hier zoals na elke race weer afgebeeld staat. We zien dat onze Stompwijkse zwerver een hele goede poging heeft gedaan om aan kop te komen. Maar liefst 5 plaatsen klom hij maar zoals hij zelf altijd zegt: ‘hardlopers zijn doodlopers’. Dus zeker is hij niet van deze tweede plaats. Trap staaaaaaaaaaat…….. niet op de kaart! (Lingo), sterker nog hij staat nog steeds onderaan. Maar Trap hééft tenminste een team en hij komt al heel dicht in de buurt van Boris. De volgende race is overigens over twee weken. Hoe laat de start dan is zullen we nog maar even niet vermelden.
Zo dat was het dan al weer. Vrijdag zijn we helaas niet open, maar zondag kan je weer volop van al onze gezelligheid genieten. Het wordt dan lekker druk en mooi weer?!! Hele dikke doei en de mazzel.

Het bestuur van Orion