Bardancing Orion

* Ja ja, ja jaaa
Zo dat weekend hebben we ook weer achter ons gelaten. Een lekker rustig weekend was het dit keer. Orion was maar 1 maal geopend en dat was op zondag. Op zondag gaan onze deuren om 19.00 uur open en kan je dus beginnen met het afsluiten van je weekend. Het is erg aantrekkelijk om vroeg naar Orion te komen op zo`n zondag omdat je dan het eerste uur op elke drankje € 0,50 korting krijgt. Velen maken daar ook terecht gebruik van maar we zouden graag meer van dat soort mensen zien. Het was afgelopen zondag weer raak met de gezelligheid, maar ja dat is eigenlijk iets wat we niet meer hoeven te vertellen, want het is tenslotte op zondag altijd één groot feest. Ja een groot feest is het wel, maar zo eentje als het er met Pasen zal zijn zie je niet vaak. Nog even over het paasfeest, dat feest waar de dj van radio 538 (Barry Paf) komt draaien en het echt super tof wordt. Daar zijn geloof het of niet gewoon nog een paar kaartjes voor. Je kan ze nog net ff op komen halen in Orion.

* Drie keertjes
Na zo`n weekend van maar 1 keertje open willen we dat natuurlijk eventjes goed maken en gooien we de deuren aankomend weekend gewoon drie keer open. We hebben de vrijdag waarop het nu eens een keer lekker druk gaat worden verwachten wij. Dan zondag, we gaan met zijn allen de Formule 1 op groot scherm kijken en zijn ook nog eens s’avonds geopend. Een mooi weekendje zal het dus worden.

* Aankomende zondag: race drie
De derde race komt er al weer aan. Het wordt waarschijnlijk weer spannend want het maakt niet zo veel uit of M. Schumacher de race windt, de onderlinge strijd in Orion zal toch wel weer hevig losbarsten. Wie zal er stijgen in onze eigen poule en wie zakt er uit de top 25. Het is erg belangrijk dat je je team er weer helemaal klaar voor maakt. De mannen van de F1 zijn deze ronde in Bahrein. Dit is een nieuw circuit dus dat belooft veel spektakel. Dan komen we nu bij het punt dat we jullie moet vertellen hoe laat jullie naar Orion moeten komen voor de race. We weten dit keer bijna heel zeker dat de race om 13.30 uur begint en dat we dan om 13.00 uur open gaan. Allemaal even komen dus want het is echt mega gezellig.

Nou ik geloof dat we er wel weer klaar mee zijn. Bedankt dat jullie dit stukje weer gelezen hebben. Tot aanstaand weekend.

Gegroet, Het bestuur van Orion.