Bardancing Orion

* Aanstaande vrijdag Bierwedstrijd !!!
Dat wordt nou nog eens gezellig, ja ja de bierwedstrijd!!. We zullen de wedstrijd starten met 24 man. Deze deelnemers moeten elke 5 minuten een biertje leeg drinken en mogen niet van hun stoel komen. Doen ze dat wel of drinken ze hun biertje niet snel genoeg op, dan zijn ze af. Het kost je drie euro om met dit gave spel mee te doen, en er zijn nog zo`n 8 plaatsen beschikbaar. We openen onze deuren vrijdag om 21.00 uur en starten om 21.30 uur met de wedstrijd. Ook als je niet mee doet, ben je van harte welkom om te komen kijken. Voor de mensen die wel mee doen het gaat om een stomppop kaart hè?!!

* STOMPPOP 2004 met Marieke, Intwine, de Party animals en Lesley williams!!!!!!!
Afgelopen zondag, was het voor iedereen wachten en wachten totdat eindelijk de programmering bekend werd gemaakt. Na een paar uur was het dan eindelijk zo ver. De programmering ziet er als volgt uit:
Vrijdag 2 juli: Countless, Marieke, Intwine, Party animals
Zaterdag 3 juli: Kindermiddag
Zondag 4 juli : Insane, Lesly Williams (Hazes look a like)
De kaartverkoop voor dit super popfestival start op 23 mei 2004!
We hopen met deze programmering iedereen wat te bieden, we vinden zelf dat we erg goede artiesten hebben weten te boeken. Volgende week zullen we allerlei informatie over de bands en act`s laten zien in ons stukje in de d.k.

* Aanstaande zondag BORIS achter de bar bij Orion!!!
Ja ja het is echt waar, de enige echte Boris zal aanstaande zondag bij ons in Orion achter de bar staan. Iedereen weet natuurlijk inmiddels wie Boris is dus dat hoeven we niet meer te vermelden. Gek genoeg heeft Boris ons laten weten wat last te hebben van zijn stembanden, dus zingen doet hij niet maaaaaar ….. een drankje inschenken of een handtekeningetje zetten kan natuurlijk wel met kapotte stembanden?!!! Boris in van 19.00 uur tot 20.00 uur achter de bar te vinden daarna moet hij weer wat anders doen (flesjes ophalen???).

* Ook weer formule 1
Natuurlijk is er aanstaande zondag ook weer een race je met de Formule 1 wagens, dit keer zijn de mannen in Spanje om er hopelijk nu wel een spannende race van te maken. Ze gaan van start op het gebruikelijke tijdstip van 14.00 uur dat betekend dat onze deuren om 13.30 uur open vliegen. In de poule van Orion blijft het elke race weer spannend dus als Schumacher weer wint kijken we voortaan alleen nog maar naar onze poule.

* Nou volgens ons hebben we jullie weer voldoende informatie gegeven dus kunnen we er weer mee stoppen. We zien jullie eerst vrijdag bij de bierwedstrijd, zorg dat je er voor tienen bent.
Dan hopen we jullie ook nog ff bij de formule1 te zien, om 13.30 uur gaan we open. Daarna kraken we het slot nog 1 maal open voor aankomend weekend en dat zal we om 19.00 uur zijn. Het is dan een DUBBEL VROLIJK UUR met én drank met 50 eurocent korting, én Boris zal datzelfde eerste uur van de avond dat goedkope drankje voor je inschenken.

Met zeer veel vriendelijke groeten,
Het bestuur van Bardancing Orion