Bardancing Orion

Mike uit stompwijk alias “de zwerver” wederom bierkoning!!!
Het is hem weer gelukt. Michael heeft voor de derde keer de bierwedstrijd gewonnen wat natuurlijk betekend dat hij de wisseltrofee nu definitief mag houden. In een zeer spannende wedstrijd liet hij kans hebbers uit Zoeterwoude ver achter zich en won hij daarbij niet alleen de beker maar ook twee heuse Stomppop kaarten. Er waren gelukkig eindelijk weer veel mensen op vrijdag in Orion en deze hadden zo hun eigen favoriet. Michael won overigens na het drinken van 22, + 1 voor straf, pilsjes.

De 5de race had ook dit keer geen verrassing.
Natuurlijk was Orion open, want ook met dit mooie weer zenden we gewoon alle formule 1 races uit. Dit keer gingen de mannen naar Spanje om hun rondjes te rijden. Het was wederom niet echt spannend en tegenwoordig is de winnaar al van tevoren bekend, natuurlijk Michael Schumacher. De volgende race is over twee weken. We hopen dan op een leukere race. In de poule van Orion zijn wel een aantal verrassingen geweest, kijk zelf maar (zie de papieren DK, red.).

Boris achter de bar in Orion
Gelukkig kwamen er niet zo heel veel gillende jonge dames naar Orion afgelopen zondag anders was het wel een beetje lullig geweest. We hadden namelijk vorige week in de dorpsketting geschreven dat Boris achter de bar zou staan afgelopen zondag, maar wat was nou het geval?! Wij hebben zelf een Boris in het bestuur, dus kwam de Boris van Idols helemaal niet. Onze Boris heeft wel netjes handtekeningen uit gedeeld, maar dat was het dan ook. Onze excuses aan de mensen die erin getrapt zijn, hahaha!!

Stomppop 2004 met Marieke, Intwine en De Party animals
De programmering is inmiddels bij iedereen wel bekend, en daarover horen we tot nu toe alleen maar positieve reacties. Maar dat kan ook bijna niet anders natuurlijk. Stomppop is een popfestival wat elk jaar weer het eerste weekend van juli gehouden wordt op het parkeerterrein van Stompwijk`92. Voor de vrijdagavond heb je dan een kaart nodig, deze kaarten kosten € 10,00 en zijn vanaf 23 mei te koop.
Nou wil je natuurlijk weten wat je dan voor die € 10,00 krijgt. Nou dat zullen wij eens vertellen. We hebben op deze 2 juli 4 optredens en dat zijn niet de minsten. Namelijk als eerste band Couthless een lekkere niet zo`n bekende band die heerlijke covers speelt. Dan krijgen we Marieke die inmiddels alweer twee top 40 nummertjes heeft gehad. Ook heeft zij aan Idols mee gedaan. Nog iemand met Idols te maken hebben. Zijn top 40 hits zijn al bijna niet meer te tellen we hebben het hier over……Intwine. De laatste act, knaller en afsluiter van de super gezellige avond zal zijn De Party Animails!!!! Het wordt dus 1 groot super feest. Schrijf het dus in je agenda: 23 MEI KAARTVERKOOP STOMPPOP vanaf 17.00 uur.