Bardancing Orion

Ook dit weekend is weer best verlopen. We waren deze keer alleen op de zondag open het was erg gezellig, lekker druk en er werd flink gedanst. Natuurlijk zijn we voordat onze deuren om 19.00 uur open gingen niet vergeten om nog even bij Stompwijk 1 te kijken. Die Belgen (zoals wij hun noemen, en andersom) hadden weinig in te brengen tegen Stompwijk en daarom werd het 1*0 voor Stompwijk. Deze WINST betekende heel veel voor Stompwijk en Orion. Ten eerste moesten een paar Belgen vanwege een weddenschap achter de bar in Orion. Dat ging trouwens best goed. Ten tweede moeten Stompwijk en SJZ volgende week wéér tegen elkaar, waar we natuurlijk allemaal willen kijken! Maar de Formule1 dan? Ja, je moet je keuzes maken! Of Formule1 dat om 14.00 uur begint en wat we dus helaas niet wegens deze belangrijke wedstrijd live op groot scherm zullen laten zien, of het wordt samen met ons voetbal kijken dat ook om 14.00 uur begint en waar Stompwijk dus al met 1*0 voor staat. Dat je zondagavond naar Orion toe gaat, dat is natuurlijk logisch, want je moet dan je kaart voor Stomppop 2004 halen!

!!!!! Aanstaande zondag kaartverkoop Stomppop !!!!!
Intwine, Marieke, en natuurlijk de Party Animals komen 2 juli naar Stompwijk in onze Stomppoptent! Dat kan en mag je natuurlijk niet missen en je wil alvast een kaart zodat je zeker weet dat je mag komen. Nou aanstaande zondag is het dan eindelijk zover. Dan is namelijk de kaartverkoop voor Stomppop 2004. Voor maar € 10,00 zijn deze kaarten dan, LET OP, al vanaf 18.00 uur te koop wees op tijd want voor je het weet zijn ze ervandoor. Dit is even voor de gene die zondagavond echt alleen voor een kaart naar Orion komen: kom je kaart tussen 18.00 uur en 19.00 uur halen. Daarna wordt het namelijk erg druk en is het moeilijker om wat te bestellen.
Nou, dat zit er dus weer op, wat moeten we nog even kort vermelden?!!! Is even kijken……. O, ja! Aanstaande vrijdag gooien we de deuren gewoon weer open kom dan maar lekker een drankje halen en het weekend vieren. Ook kunnen we vermelden dat de schuimparty er weer aan komt, waarschijnlijk over een week of vier, dus houd het in de gaten. Niet vergeten: de formule 1 kijk je voor één keertje even thuis!

Fijne week en tot vrijdag. Gegroet het bestuur van Orion.