Laat uw mening horen

TOEKOMSTVISIE STOMPWIJK LAAT UW MENING HOREN !!!!!

Er wordt de laatste tijd veel gepubliceerd en gesproken over het (afnemende) voorzieningenniveau in ons dorp en over plannen voor woningbouw. Als dorpsraad vinden wij het belangrijk om, in samenspraak met onze mede Stompwijkers, na te gaan wat de belangrijkste wensen zijn ten aanzien van ons voorzieningenniveau en mogelijke woningbouw. Als aanzet voor de discussie hebben wij een ‘Toekomstvisie Stompwijk’ opgesteld. Hierin hebben wij als Dorpsraad onze visie op het dorp weergegeven en onze standpunten over de twee genoemde onderwerpen verwoord. Graag horen wij van u of u het hiermee eens bent!

Wij nodigen u uit om met ons deze toekomstvisie te bespreken. Uw mening is voor ons als belangenvertegenwoordigers van alle Stompwijkers van belang om goed aan te kunnen geven wat de belangrijkste wensen van ‘Stompwijk’ zijn.

Kortom, komt allen op dinsdagavond 1 juni, 20.00 uur naar het Dorpshuis om uw mening te geven. Onze (concept) ‘Toekomstvisie Stompwijk’ kunt u lezen op de website van de Dorpsketting of een exemplaar inkijken of meenemen bij de Bibliotheek. Ook op de avond zelf zijn er exemplaren beschikbaar.

De Dorpsraad Stompwijk