Darts

InterCarParts Golden Friendship Darts

FINALES 30 MEI 2004 FEESTTENT STOMPWIJK ‘92
AANVANG 21.00 UUR

Zaterdag 8 mei zijn in Café de Gouden Leeuw te Stompwijk de laatste wedstrijden gespeeld voor een finaleplaats in het InterCarParts Golden Friendship Darts. Het werd wederom een spannende en succesvolle avond! Na een verbeten strijd van de Stompwijkse en Zoeterwoudse darttop zijn de finalisten nu bekend! Op zondag 30 mei aanstaande (1e Pinksterdag) zullen de finales gespeeld gaan worden door:
* Finalisten heren: Joris van Rijn en Henk Turk
* Finalisten dames: Conny v.d. Hoeven en Wil v.d. Akker
De finales worden gehouden in de feesttent van Stompwijk 92 tijdens het Familie Handbal Weekend. Aanvang is om ca. 21.00 uur. Nadere informatie volgt in de bekende huis aan huis bladen en op onze website: www.zoeterwoude.net/darts
Na afloop van de finales zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
De avond wordt afgesloten met een optreden van de, door Stompwijk 92, uitgenodigde TJEEZ BAND met aansluitend DISCO 2000. Al met al belooft het een fantastische avond te gaan worden. Iedereen die dit mee wil maken…TOT ZIENS IN DE TENT!

De organisatie van IntercarParts Golden Friendship Darts 2004 bedankt de sponsors: Café de Gouden Leeuw Zoeterwoude, Café De Vriendschap Stompwijk, Slijterij Het Drankenhuijs Zoeterwoude, Flora Ilona Leiden, www.intercarparts.nl., A. van Velsen Transport Stompwijk, Ruud’s Dart World Den Haag, I.F.P. Verhuur BV Wateringen, www.zoeterwoude.net en Kees Luiten Transport Stompwijk.