Familiehandbaldagen

Het jaarlijkse handbalfeest wordt dit jaar op 1e en 2e pinksterdag gehouden. Het programma ziet er als volgt uit:

* 1e pinksterdag 30 mei
16.30 uur: Tent open en de kinderen van 6 t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven in de tent voor het bodysurfen.
17.00 uur: Bodysurfen voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar
19.00 uur: Optreden van de groep Jazz Like That o.l.v. van Maria van Santen, Jeugddisco onder leiding van Disco 2000 van Alfons Belt.
21.00 uur: Finale van het Intercarparts Golden Friendship Darts toernooi.
22.30 uur: Optreden van de Tjeez band. Afsluiting met Disco 2000.
De kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar die mee willen doen met het bodysurfen kunnen zicht vanaf 16.30 uur opgeven in de tent. Dit jaar surfen we dwars door de tent. Na afloop kunnen de kinderen zich douchen in de kleedkamers op het sportcomplex. Als iedereen weer schoon is begint de prijsuitreiking. Hierna volgt er een jeugddisco met afwisselend optredens van de groep Jazz Like That onder leiding van Maria van Santen. Dan beginnen om 21.00 uur de grote Dartsfinales (heren en dames) van het Intercarparts Golden Friendship toernooi. Ook dit jaar zal Frans Oliehoek weer mooie beelden van de finales op het scherm projecteren. Als de dartsfinales afgelopen zijn wordt de avond voortgezet met een optreden van de Tjeez band. Wie vorig jaar het optreden van deze band gezien heeft of afgelopen Koninginnedag in Zoeterwoude is geweest, weet dat deze band een goed stuk muziek ten gehore brengt. De avond wordt afgesloten met Disco 2000 van Alfons Belt.

* Gewijzigd programma 2e pinksterdag 31 mei
10.00 uur tot 13.00 uur: Handbaltoernooi voor vrienden, families, buurtjes etc.
17.00 uur: Barbecue voor jong en oud.

In verband met de voetbalwedstrijd van het 1e voetbalelftal van Stompwijk’92 heeft de commissie in overleg met het voetbalbestuur besloten om het handbaltoernooi te vervroegen naar 10.00 uur. Wij verzoeken de scheidsrechters om 09.30 uur aanwezig te zijn. Het toernooi is om 13.00 uur afgelopen, zodat iedereen die wil de voetballers kan gaan aanmoedigen in hun wedstrijd om promotie af te dwingen naar de 3e klasse. Na afloop van deze wedstrijd verwachten wij de mensen weer snel terug in de feesttent op het sportcomplex. De prijsuitreiking van het handbaltoernooi vindt om ca. 17.00 uur plaats. De barbecue begint direct na afloop van de prijsuitreiking. Deze middag wordt de muziek verzorgt door Disco 2000. Wij hopen dat de voetballers hun wedstrijd gaan winnen, zodat we daarna een knalfeest kunnen gaan vieren in de grote feesttent op het sportcomplex. Komt allen op 30 en 31 mei naar de feesttent op sportpark “Meerhorst” voor een gezellig weekend.

De familiedagcommissie