Feesten

We zijn klaar om te feesten!!!
De twee grote feesten die we nog krijgen dit seizoen zijn volledig uitverkocht. Als we het over de twee grote feesten hebben dan zijn dat natuurlijk de schuimparty en stomppop. De schuimparty kaarten vlogen in één avond over de bar, maar ook de kaarten voor stomppop zijn inmiddels verkocht. Even over de schuimparty, die is aanstaande vrijdag en wordt super het schuim zal deze avond heerlijk door Orion zweven dat wordt dus weer lachen. Om negen uur s`avonds kan iedereen met een kaart naar binnen stormen dat zou ik dan ook maar doen want je wil natuurlijk niets missen van deze avond.
De schuimparty is dus aanstaande vrijdag, vaste bezoekers van Orion weten dat als de schuimparty geweest is dat dan het seizoen ook afgelopen is. Maar nu willen wij het seizoen pas die zondag na de schuimparty beëindigen. We hebben voor deze laatste zondag nog een lekker drankje wat we normaal niet hebben ingekocht. Dit drankje is WKD dus eigenlijk kunnen we wel zeggen dat we afsluiten met een WKD PARTY. dat is aanstaande zondag dus.
Afgelopen zondag waren we natuurlijk ook gewoon weer open. We hadden weer het geluk dat de mannen van de Formule 1 hun rondjes gingen rijden. Het werd een best spannende race waarbij hellaas M. Schumacher won wederom. In de stand van de Orion poule hebben wel een aantal veranderingen plaats gevonden, hellaas kunnen we de stand niet laten zien wegens problemen met de rtl 5 site.
Dan wanneer Orion zijn zomerstop in gaat en de deuren van Orion voor een maand of twee dicht gaan, is het toch nog niet helemaal (helemaal niet) voorbij. We krijgen natuurlijk Stomppop 2004 nog. Stomppop begint op 2 juli en ongeveer een week ervoor zullen alle inwoners van Stompwijk het Stomppop boekje weer door de brievenbus horen vallen. In dit boekje staat alle informatie over de bands, de openingstijden, kindermiddag en de sponsors. Naast het stomppop festival zal ook de formule 1 gewoon door gaan in de zomerstop. We hopen op een zeer mooi feest aanstaande vrijdag. En dat we dan zondag met iedereen die dit seizoen in Orion is geweest, het seizoen af kunnen sluiten met een super gezellige WKD PARTY.
Nou dat was het dan weer hopelijk tot vrijdag, zondag en stomppop.
En weer bedankt voor jullie gezelligheid.

Gegroet, het bestuur van Orion