Schoolconcert 2004

Woensdag 16 juni, 19.30 uur in het Dorpshuis

Net als voorgaande jaren staat, zo vlak voor de zomervakantie, het schoolconcert weer op het programma. Het schoolconcert vormt ieder jaar weer een vruchtbare samenwerking tussen ons orkest en het blokfluit en slagwerkklasje van de lagere school. Zo vruchtbaar zelfs, dat sinds vorig jaar ook ons jeugdorkest tijdens deze avond een aantal eigen muziekstukken ten gehore brengt. Onze muziekcommissie heeft weer haar best gedaan een aantal leuke muziekstukken voor dit concert uit te zoeken. Een aantal voor iedereen bekende nummers komt tijdens het concert voorbij. Ook het jeugdorkest heeft dit keer een swingend programma,. Van de leerlingen van de basisschool die spelen in het blokfluit of slagwerkensemble weten we dat ook zij elk jaar, na flink repeteren, weer hun beste beentje voor zetten om er iets moois van te maken. De voltallige fanfare zal enkele populaire hits van o.a. Robbie Williams en K3 ten gehore brengen. Voor de muzikanten van ons orkest is er na het schoolconcert nog geen sprake van vakantie, want op het programma staan nog een tweetal concerten. Zo speelt het voltallige orkest samen met alle leerlingen volgende week zondag in Safaripark Beekse Bergen en volgt aan het eind van het seizoen nog een concert in Swetterhage te Zoeterwoude.

Tot slot ook nog via deze weg een felicitatie voor de heer en mevrouw van Rijn. Op woensdag 2 juni hebben we dit echtpaar een muzikale felicitatie gebracht. Zij waren die dag 50 jaar getrouwd. Vijf jaar geleden hebben wij hen ook al muzikaal gefeliciteerd bij hun 45 jarige huwelijk. Dit keer hebben wij de zaken omgedraaid en de heer en mevrouw van Rijn laten beloven dat we over tien jaar weer mogen komen!

Er is deze avond voldoende gelegenheid om vragen te stellen over de fanfare en het volgen van muzieklessen. Diegene die graag een muziekinstrument willen leren bespelen kunnen ook onze open les bezoeken op maandag 21 juni om 19.30 uur in de bovenzaal van het Dorpshuis. Voor meer informatie kunt u ook onze vernieuwde website www.fanfare juliana.tk of u kunt bellen met Kees Jansen, tel. 071 5803205 of Stefan Turk tel. 071 5803990.
Voor alle belangstellenden, tot aanstaande woensdag!