Blesruiternieuws

* Kampgangers van de Blesruiters
Zondag 29 aug. willen wij om 15.00 uur de video van het kamp gaan bekijken in de kantine.Hou deze datum vrij.

De kampleiding

* Kaartavonden
Nu de meeste vakanties voorbij zijn hebben wij weer de data van de kaartavonden. Noteert u ze alvast in uw agenda zodat u ze niet vergeet. We beginnen op vrijdag 17 sept. Andere data zijn:

2004 2005
8 oktober 14 januari
29 oktober 4 februari
19 november 25 februari
10 december 18 maart
8 april

Zoals u kan zien is het om de 3 weken. Alleen tussen 10 dec en 14 jan. zit een langere tijd, dit kon helaas niet anders. Wij hopen iedereen die graag wil kaarten op deze data bij ons in de kantine van de Blesruiters te kunnen begroeten.

Ton Zuidgeest

* SWG VLIETLAND
Na een wat regenachtig begin is de zon voor SGW Vlietland doorgebroken. Een prachtige locatie voor zo n spektakel. Hoewel reeds door de voorzitter iedereen bedankt is alsnog namens het bestuur van de Blesruiters “bedankt voor de inzet van iedereen die heeft geholpen op welke plaats dan ook”. Nu volgt alweer onze eigen 3e onderlinge wedstrijd op 19 september. Omdat op de kermis niet iedereen de kür op muziek kon doen is dit onderdeel nu weer aanwezig voor iedereen die dat wil. Graag opgeven via de instructie. Aanstaande maandag is er bestuursvergadering. Zijn er nog dingen die we moeten bespreken laat het me weten. Binnenkort komen de inschrijfformuliertjes voor de cross bij ons op 10 oktober. Nog even geduld. Zo dat was het weer voor deze week.

De groeten van Piet van der Mespel (secr.)

* VOERPEEN!!!
Er kan weer voerpeen besteld worden. Per week of om de week, € 2,50 per kist.
Bestellen bij Henk Boon. 071 5803890 of 06 22204224