Rabobank Sponsorfietstocht

Fiets mee voor het goede doel!
Op zaterdag 4 september stappen honderden mensen op de fiets voor de Rabobank Sponsor fietstocht: gezellig fietsen door het prachtige Groene Hart én geld verdienen voor een plaatselijke vereniging of een goed doel.

* 43 goede doelen
Dit jaar zijn 43 verenigingen of goede doelen aangemeld bij Rabobank Rijn en Wouden.U kunt, ook als u niet aan een vereniging/stichting verbonden bent, meedoen! In dat geval meldt u zich op zaterdag 4 september bij één van de startplaatsen van de Rabobank Sponsorfietstocht. Op de fietsdag zelf bepaalt u voor welk doel u wilt fietsen. Er kunnen drie afstanden worden gereden, 20, 40 of 60 km. Fietst u 20 kilometer dan keert de Rabobank € 3,50 uit, bij 40 kilometer is dat € 7,00 en als u 60 kilometer fietst krijgt uw doel maar liefst € 12,00!

* Onderweg genieten
De routes zijn dit jaar gemaakt in samenwerking met Tourclub Stompwijk. Dit betekent een variatie in de routes ten opzichte van vorige jaren. U kunt onderweg even afstappen om iets te gebruiken of te genieten van de prachtige omgeving. Langs de route geven toneelverenigingen ook een voorstelling weg. Hoe? Dat blijft een verrassing.

* Starten
U kunt starten bij:
* Sportpark Meerhorst, Klaverblad 13 in Stompwijk.
* Rabobank, Fred. van Eedenplein 4 B in Hazerswoude Rijndijk;
* Rabobank, Kopperwetering 5 in Zoeterwoude Rijndijk;

Tussen 9.00 uur en 13.00 uur kunt u vertrekken voor de 40 en 60 kilometer. Voor de 20 kilometer is de uiterlijke starttijd 14.00 uur. De stempelposten sluiten om 16.00 uur. Fiets mee en steun uw vereniging of goede doel! Rabobank Rijn en Wouden en alle vrijwilligers verwelkomen u graag.