LET S PLAY DARTS!!

Dankzij de twee succesvolle InterCarParts Golden Friendship Darttoernooien is in Stompwijk nu ook het dartvirus toegeslagen. Dit heeft geresulteerd dat er twee dartteams het komende seizoen in café de Gouden Leeuw spelen! Hiervoor heeft café de Gouden Leeuw twee officiele dartbanen aangelegd, welke inmiddels goedgekeurd zijn door de Dartbond.
The Golden Lions is een nieuw, veel belovend team. Dit is het eerste seizoen dat zij in de competitie van de DBBR mee spelen. De spelers zijn: Wout Brugman, Patrick v.d. Weijden, Tim de Groot, Michael Soonius, Maurice v.d Bosch, Remco v.d. Geest en Ruud Scholtes.
Onlangs hebben zij al een aantal oefenwedstrijden gespeeld en met succes afgerond. Afgelopen weekend hebben zij meegedaan met een toernooi in Koudekerk a/d Rijn en hebben daar een aantal bekers in de wacht gesleept.
De Polderboys daarentegen zijn inmiddels ervaren darters. Zij speelden voorheen in Zoeterwoude en spelen dit seizoen in Stompwijk. De spelers zijn: Nico Turk, Henk Turk, Wim Turk, Rob van der Akker, Ruud Vermeulen, Ruud van Vliet, Kees Vis en Aad van Velsen. Rob van der Akker was vorig jaar één van de finalisten van het InterCarParts Darttoernooi en Henk Turk was dit jaar finalist van het InterCarParts Golden Friendship Darttoernooi.
Beide teams hebben al behoorlijk geoefend en spelen aanstaande donderdag hun laatste oefenwedstrijd in Café de Gouden Leeuw. Daarna gaan zij beginnen aan het serieuze werk: de competitie van DBBR. Vanaf 7 oktober wordt er bijna iedere week op donderdag door één van beide teams gestreden in café de Gouden Leeuw van Ruud en José. De Gouden Leeuw is dan natuurlijk ook gewoon geopend voor andere gasten. Ruud en José vinden het gezellig als u langs komt om de jongens aan te moedigen. Ook bent u welkom om zelf een pijltje te komen gooien. Dit is mogelijk als café de Gouden Leeuw geopend is en als er geen competitiewedstrijd is. Kunt u alvast oefenen want uit betrouwbare bronnen is vernomen dat ook het komende jaar weer een InterCarParts Golden Friendship Darttoernooi wordt gehouden. Wilt u de darters op de voet volgen? Dan kunt u de internetsite van de DBBR raadplegen (www.dbbr.nl). The Golden Lions zijn in de vierde divisie (4D) ingedeeld en de Polderboys hebben zich tot de derde divisie (3B) op weten te werken.