Ook Velo is een maatje te groot

Velo uit Wateringen is vandaag de tegenstander. Na eerst met het hele team de A2 luidruchtig te hebben toegejuicht, starten we om 14.30 uur met onze eigen wed strijd. Het is weer lekker weer om te spelen. Tot nu toe hebben wij op zondag geen klagen over het weer. Patty neemt plaats in het doel en scheids Kim fluit af. Al vrij snel opent Velo de score. Maar Stompwijk laat dat niet op zich zitten en Milenka maakt al snel de gelijkmaker. De verdediging van Stompwijk loopt steeds beter. Je ziet de mini’s steeds meer schuiven op de cirkel en ook het storen gaat steeds beter. Alleen zijn de tegenstanders soms een kop groter en dan kan je springen wat je wil. Velo gaat gestaag verder en gooit er nog een aantal in. Bij Stompwijk ligt het probleem in de aanval. We spelen te veel op een kluitje en het schieten op het doel levert te weinig doelpunten op. Het lijkt wel of we alle ballen recht op de keeper gooien in plaats van de hoekjes te zoeken. Ruststand is 1 * 8 in het voordeel van Velo. In de 2e helft na een lekkere limonadepauze neemt tijger Annick plaats in het doel. Zij doet het goed. Stopt een bal van een vrije speler en stopt vervolgens ook de rebound. Klasse. Ook in deze helft gooit Velo er een aantal in en Elina maakt er voor ons nog 2. We verliezen de wedstrijd met 3 *14. Positief is dat vandaag Nicky en Marinka op het doel gegooid hebben. Prima meiden!!! Verder zie je dat het elke week weer beter gaat. Volgende week gaat Nicole op het doel gooien. Dat heb ik vandaag met haar afgesproken. Zondag 3 oktober spelen we al weer de laatste wedstrijd op het veld. Thuis om 9.40 uur tegen v.d.Voort Quintus 2. De week daarna hebben we rust en daarna gaan we weer de zaal in. Tot vrijdag op de training.
Ans Luiten