Oproep voor informatie over deze foto

De heer Wim Suyten en de heer Piet van der Kolk hebben eerder contact gehad met de heer N. Rings uit Driehuis. Dit in verband met het feit dat de heer Rings op zoek is naar meer gegevens over bovenstaande foto, waarbij een gezelschap onder de grote boom achter de Laurentiuskerk poseren. Deze foto heeft hij van zijn vader C. Rings, die in 1905 de aannemer was van de bouw van het zusterhuis in Stompwijk. Met uitzondering van architect G. Klumper, opa Rings en vader Rings (achtereenvolgens 2e, 4e en 6e van rechts) is niet bekend wie er op de foto staan en voor welke gelegenheid deze foto gemaakt is. Als u iemand op de foto herkent of wat meer van deze foto kan vertellen, zou u dan contact op willen nemen met de heer. W. Suyten, Dr. v. Noortstraat 72, telefoon 071 580 1639.