De Gaanders beginnen weer op 13 november

Op 13 november 2004 zullen de Gaanders in Het Blesse Paard weer de aftrap geven voor een nieuw seizoen vol leut en gein. Op deze avond zullen de nieuwe prins en page bekend worden gemaakt. Wie zal dit jaar de eer krijgen om de scepter te zwaaien tijdens de carnavalsweek, en de taken van Prins Peter I en page Marinka over nemen.
Het feest begint gelijk goed met een optreden van Peter van Doren, de zanger die vorig seizoen nog op het slotbal stond. Wegens groot succes is hij nu weer gevraagd en zal zijn steentje ook deze keer bijdragen. De kaarten voor deze avond zullen € 5, kosten en zijn aan de deur te verkrijgen. Er is dus geen voorverkoop!
Voor meer informatie over de Gaanders en als je nog even de foto’s van vorig jaar wilt bekijken kan je altijd surfen naar www.degaanders.nl.
Nog even de data op een rijtje:

13 november openingsavond in het Blesse Paard
1 januari Nieuwjaarsreceptie in de kantine van Stompwijk ’92
4 t/m 8 februari Carnavalsweekend
26 februari Rock ’n Roll in het Blesse Paard