Bardancing Orion

Afgelopen weekend 3x feest!!!
We waren natuurlijk afgelopen vrijdag vanaf 21.00 uur weer lekker open. Het was voor een vrijdag behoorlijk druk en de goede sfeer was zeker aanwezig. We hopen dat het vrijdags net zo druk en gezellig als op de zondag wordt.
Dan hadden we zondagochtend de een na laatste formule 1 race. Deze zeer niet spannende race die om half acht (drama tijd) startte werd natuurlijk gewonnen door Michael Schumacher. Maar veel belangrijker was de verschrikkelijke op komst van onze vaste F1 supporters. We vragen ons op dit moment nog steeds af waar ze blijven. Er was op deze prachtige formule 1 morgen dus maar één bezoeker. Er waren dus alleen maar bestuursleden en een toekomstig rood harig formule1 fan. In onze eigen F1 poule blijft met nog 1 race te gaan de top drie het zelfde als vorige week. Hieronder zie je de stand. De laatste race is trouwens over twee weken en wordt dan op een gunstiger tijdstip gereden. Wij rekenen dan wel op de vaste supporters!.
Ja, ja de zondag avond heeft de morgen weer helemaal goed gemaakt. Volgens ons waren bijna alle gezellige mensen van Stompwijk aanwezig en natuurlijk ook mensen van buiten stompwijk!! Gekke kees wist er met zijn draaikunsten de sfeer er goed in te brengen. Waardoor heel Orion flink uit zijn dak ging de avond verliep net als vanouds weer hartstikke gezellig.

Kaartverkoop Beachparty!!!
Ja, ja mensen onze jaarlijkse beachparty komt er weer aan. Dit spetterende feest waarbij we nog een keer met zijn alle terug gaan naar de zomer zal op 30 oktober gehouden worden. We gaan er weer alles aan doen om Orion om te toveren in een tropisch feest paradijs. We zorgen er voor dat op 30 oktober de temperatuur binnen Orion lekker hoog zal zijn dus kan iedereen gewoon in zijn zwem outfit komen. De kaartverkoop voor dit strandfeest start aanstaande zondag, de kaarten zijn voor 4 eurootjes te krijgen aan de bar.

Aankomende zondag stormt iedereen vanaf 19.00 uur dus naar binnen voor een kaartje want dit feest mag je niet missen. De Beachparty wordt alleen in Orion zelf gehouden dus er zijn maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen dus wees op tijd want op is op en we maken echt geen uitzonderingen. Als je dan toch om een uurtje of 19.00 uur in Orion bent kan je net zogoed blijven voor een lekker drankje en muziekje. Het komt dan dus heel goed uit dat iedereen vroeg is want dan is de avond langer en is het langer gezellig!!!
We hopen iedereen zondagavond vroeg te zien (vrijdag zijn we namelijk gesloten), een fijne school of werk week en geluk!