Fanfareveiling

De tweejaarlijkse fanfareveiling werd ook dit keer weer een gezellige avond. De toeschouwers en kopers aanwezig in het Dorpshuis zagen weer een diversiteit aan kavels onder de hamer komen. Uiteraard bedanken wij alle gulle gevers, zowel particulier als ondernemer, voor de ter beschikking gestelde artikelen. Niet alleen de traditionele veiling was een succes, dit jaar werd er ook een rommelmarkt georganiseerd. Zaterdagmiddag wisten dan ook velen de weg naar het Dorpshuis te vinden. Van speelgoed tot elektronica, van serviesgoed tot boeken en platen, ook op de rommelmarkt was een groot en breed aanbod beschikbaar. Met de inzet van veel van de leden van het jeugdorkest is ook deze middag een succes geworden.
De vereniging kijkt tevreden terug op deze dag. Na het opmaken van de kas stond het saldo op een kleine € 4000, . Iets wat in deze tijden van korting op subsidies een welkome aanvulling is. Met een toenemende groei aan jeugdleden kan de vereniging dit geld goed gebruiken, omdat professioneel lesgeven en de aanschaf en onderhoud van instrumenten grote investeringen zijn.
Nogmaals een woord van dank aan alle ondernemers van Stompwijk en daarbuiten en alle particuliere schenkers die voor ons deze veiling en ook rommelmarkt hebben mogelijk gemaakt. Natuurlijk ook alle kopers bedankt! Door uw aanschaf groot of klein op rommelmarkt of veiling heeft u de vereniging gesteund.
Najaarsconcert
Schrijft u het alvast in uw agenda 13 november geeft fanfare Juliana haar jaarlijkse najaarsconcert. Het thema voor het concert is: Celtic Night.
Meer info hierover volgende week
Fanfare Juliana