Gaanders openingsavond

13 november Openingsavond van de Gaanders

Gastzanger Peter van Doren verzorgt een optreden
Zaterdag 13 november is het weer zover, dan zal de nieuwe prins en page bekend worden gemaakt. Zij zullen dit jaar de scepter zwaaien en de taken van Prins Peter I en page Marinka overnemen. Ook zal op deze avond prins Peter I overgedragen worden aan de oud prinsen garde. De zanger Peter van Doren die vorig jaar nog op het slotbal een optreden gaf zal dit jaar op de openingsavond te zien zijn. Hij zal een optreden verzorgen met veel verschillende soorten muziek. Kortom een leuke avond met veel muziek en gezelligheid.
Voor meer informatie kunt u altijd even kijken op www.degaanders.nl

De Gaanders V.I.P. kaart uitgereikt aan Toos Duyvestijn
Ook dit jaar is er weer een VIP kaart uitgereikt door de prins en page, dit jaar was het de eer aan Toos Duyvestijn om hem in ontvangst te nemen. Dit vanwege het feit dat Toos 34 jaar lang voor de ouderen heeft gereden. Dit deed zij om de 14 dagen met een aantal andere Stompwijkers om de ouderen naar het dorpshuis te rijden voor de gezellige ouderen middag die altijd op dinsdag gehouden wordt. Geheel onverwachts kwamen Prins Peter I, Page Marinka en opper Bas bij familie Duyvestijn aan de deur. Voor Toos was de verrassing erg groot, Jan en Toos zouden eigenlijk in bad gaan deze avond maar Jan wist te melden dat hij het druk had met de papierhandel, hij was ingelicht door de prins. Ze hadden toen ze begonnen met het rijden voor de ouderen een auto met twee deuren, dit was erg lastig in , en uitstappen voor de oudere mensen die zij vervoerden. Later ging het beter met een vierdeurs auto. Toos is zes jaar geleden gestopt met het rijden voor de soos, anderen hebben deze taak overgenomen. De carnavalsvereniging wenst Toos een goed seizoen toe.
PR commissie De Gaanders