Hallo Laurentiuskids

Het lijkt nog zo ver weg maar na de Sint krijgen we weer met de kerst te maken en wat is nu onze vraag……er gaan ook kinderen weg met de kerstdagen. En wij zouden het graag willen weten welke kinderen dit jaar niet met de kerstviering aanwezig zijn…..want er willen nl. ook kinderen voor zingen met de kerst. Ja, dat is hartstikke leuk. Alleen wat niet zo leuk is als je heel veel aan het repeteren bent en je bent er niet met de viering….kijk daar worden wij niet zo vrolijk van. Dus wat is nu onze vraag zouden jullie aan ons willen doorgeven welke kinderen met vakantie gaan zodat wij hier een beetje rekening mee kunnen houden. Na onze viering op 7 november gaan wij naar de kerst toe werken. Dat is pas 24 december, dat lijkt nog zo ver weg maar om de liedjes goed onder de knieën te krijgen hebben deze repetitiedagen hard nodig. We zingen dan veel meer liedjes dan normaal, dus lieve ouders, zouden jullie dit aan ons willen doorgeven. En dan nog wat..de viering op 7 november……..graag even aan ons willen melden welke kinderen naar de handbalwedstrijd gaan. Want daar heb je het al weer ….ze repeteren heel leuk mee en als de viering er is zitten er maar de helft van de bezetting in de kerk!!!!!! Hier worden wij af en toe helemaal niet bien van!!! Dus nogmaals de gezinsviering is altijd op de eerste zondag van de maand, behalve natuurlijk met de kerst dan zingen we 24 december maar dan ’s avonds. Oh en wij missen nog heel veel formulieren, die evt. CD willen bestellen. Want als wij met de voorbereiding van de kerst gaan beginnen hebben we hier echt geen tijd meer voor. En zullen jullie pas volgend jaar aan de beurt zijn vanwege de drukte rond de feestdagen….. De afsluitdatum om de laatste formulier in te leveren is op 15 november. Na deze datum kunnen wij jullie weer pas volgend jaar helpen. Alvast bedankt!!
Maria & Carmen