Operatie schoendoos 2004

Dit jaar doen we ook weer mee met de operatie schoenendoos, u kent ze nog wel van andere jaren. Vorig jaar vulden 207.728 kinderen een schoenendoos. Dit jaar gaan de dozen naar kinderen in o.a. Pakistan, Oeganda en Moldavië. In deze landen zijn veel arme kinderen en kinderen die hun ouders hebben verloren.Operatie Schoenendoos laat deze kinderen weten dat jij hen niet vergeet. Doe ook mee! Doe mee en maak anderen kinderen blij met een prachtig kado. Jouw doos tovert een brede lach van geluk op het gezicht van een kind. Een lach die de ellende van alledag doorbreekt. Lees de aanwijzingen goed door dan maakt ook jouw doos straks een hele verre reis!
Hoe vul je een doos :
1. Zoek een niet te grote schoenendoos en versier deze met kadopapier
2. bedenk of je een doos wilt maken voor een jongen of een meisje
3. vul de doos met dingen van het verlanglijstje
4. plak de doos niet dicht, maar doe er een elastiek omheen
5. voor de reis van de doos kan je € 4. in een envelop doen voor de kosten
6. neem de gevulde schoendoos mee naar de gezinsviering van 7 november of lever ‘m in bij de school of bij de mensen van de gezinsviering.
Verlanglijstje: Schoolspullen (schriften, pennen, potloden, etui, puntenslijper, e.d.)
Klein speelgoed (knuffel, pop, auto, springtouw, e.d. ) geen oorlogsspeelgoed!
Toiletartikelen (zeep, shampoo, tandpasta, kam , washandje, t shirt , e.d.)
Geen snoep of ander eten in de doos doen i.v.m. de houdbaarheid. Er liggen ook folders bij de bieb en achterin de kerk. Ook worden ze op school uitgedeeld, daarin staat ook precies hoe je dat moet doen. Namens alle kinderen in alle landen Bedankt dat je meedoet!!! Voor verdere info kijk ook op www.operatie schoenendoos.nl