Verslag mini s

Mini’s beginnen in de zaal met 2 overwinningen

Op zaterdag 23 oktober spelen we onze eerste zaalwedstrijden. Twee wedstrijdjes van 2 x 10 minuten in Zuidhaghe in Den Haag. Daar 3 spelers afwezig zijn i.v.m. zwemlessen en de herfstvakantie doet Sanne vandaag mee als gastspeler (haar eerste wedstrijden en ook nog op video vastgelegd). De eerste wedstrijd spelen we tegen EDH uit Delft, een nieuw en jong team. Eindelijk heeft Marinka een paar spelers van haar eigen formaat tegen over zich. Elina begint in het doel en de wedstrijd golft op en neer. Beide ploegen ondernemen verschillende doelpogingen, maar krijgen de bal er niet in. Ruststand 0*0. Maar dan de 2e helft. De doelpunten vallen als rijpe appeltjes. EDH opent de score, maar Stompwijk maakt meteen de gelijkmaker. Vervolgens nemen we een voorsprong. Via 2*2, 3*3 wordt het 4*4. En dan houdt Annick haar doel schoon en gooit Stompwijk er nog 2 in en sluit de wedstrijd winnend af met 6*4.
De eerste overwinning van het seizoen is binnen. Geweldig meiden!!!!!!!

Vervolgens gaan we een serie penalty’s schieten. Ik zie heel mooi keeperswerk van Nicole en mooie ballen in de hoek van andere meiden. Dan gauw naar veld 1 voor de volgende wedstrijd. Tegenstander hier is Verburch 2, een team met grote meiden. Milenka begint in het doel. Ook hier golft het spel op en neer, maar de doelpunten zijn schaars. Patty opent de score met een mooie lage stuiterbal in de hoek en dat is dan ook de ruststand. In de 2e helft neemt Elina weer plaats in het doel. In deze helft zijn er zeer spannende en bloedstollende situaties voor het doel van Verburch. Soms wil de bal er echt niet in. Gelukkig Stompwijk gooit er wel 2 in, maar ook Verburch maakt 2 doelpunten. Zo wordt de eindstand 3*2 voor de meiden. Weer een overwinning in de tas. Klasse meiden. De eerste overwinningen zijn binnen en juichend lopen ze, onder luid applaus van het meegereisde publiek, naar de kleedkamer. Lekker douchen en weer naar huis. O ja, doelpunten vandaag waren van Patty, Elina en Milenka.

Wilt u dit STERRENTEAM een keer aan het werk zien, dan kan dat a.s. zaterdag 30 oktober, dan worden gelijk de foto’s gemaakt voor de internetsite. We spelen dan om 14.00 uur in onze eigen sporthal de Meerhorst in Stompwijk. Tot zaterdag.