Hobbyclub

De hobbyclub loopt voorspoedig, zeker nu we een nieuwe leiding erbij hebben gekregen. Daarom heeft de hobbyclub weer plaats voor nieuwe inschrijvingen. Het beste kunt u dit persoonlijk doen op dinsdagavond in het Dorpshuis (boven) vanaf 7 uur (u weet dan zeker weet dat uw kind op de lijst staat). Kinderen die al opgegeven waren voordat ze de vierde leeftijd hebben bereikt blijven op de wachtlijst staan. Nieuwkomers moeten wel aan de leeftijd voldoen, onze excuses hiervoor. Maar let op, je mag je alleen opgeven als je op de basisschool zit, dus vanaf 4 jaar. De kinderen mochten voorheen met 6 jaar al komen, dat is veranderd, de leeftijd is met een jaartje verhoogd. naar 7 jaar. Er staan op dit moment 9 kinderen op de lijst die een berichtje thuis gestuurd krijgen dat ze per januari 2005 op de hobbyclub mogen komen. De lessen zijn elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:15 uur. De vakantieplanning krijg je als je op de hobbyclub komt. De kosten zijn € 3,50 per maand.
DE HOBBYCLUBLEIDING