Mantelzorgers

Tentoonstelling leefwereld mantelzorgers en mantelzorgersactie in Zoetermeerse bibliotheek

Wethouder Feijen opent tentoonstelling De herkenningskamer
Maandag 13 november opent wethouder Feijen om 15.00 uur in de bibliotheek van Zoetermeer de tentoonstelling De herkenningskamer : een tentoonstelling over de leefwereld van mantelzorgers. Het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg Zoetermeer nodigt iedereen uit om de tentoonstelling te gaan bezichtigen. De tentoonstelling staat van 15 tot en met 20 november in de bibliotheek. Bij de opening van de tentoonstelling zal ook een uitvergrote kaart van de actie Laat de mantelzorger niet barsten! door de Regionale Mantelzorg Organisatie (RMO) Haaglanden bij de tentoonstelling worden geplaatst. Bezoekers van de bibliotheek kunnen er een actiekaart met een oproep aan de overheid ondertekenen. Een oproep om maatregelen te nemen waardoor het voor mantelzorgers haalbaar blijft, of wordt, om voor een naaste te blijven zorgen.