Toernieuws Toerclub Stompwijk

Ook nu het al dik herfst is rijden we nog iedere zondag een clubtochtje met de diehard fietsers. Niet meer zo massaal als in het zomerseizoen, maar afgelopen weken hadden we nog regelmatig een opkomst van rond de 30 fietsers van A, B en C groepen. Zelfs toen het 2 weken geleden wat regende zijn er nog 6 fietsers vertrokken. We hebben leuke tochten gefietst naar o.a. Maasland, Haastrecht, Noorden en Noordwijkerhout en dit blijven we de hele winter door doen. Zolang de opkomst nog groot genoeg is rijden we in 2 groepen (A1 en A2 aangevuld met enkele B rijders). Tot nu toe ritten van zo’n 75 km, maar de komende tijd zullen ze wat korter worden.
Ook de C rijdt nog door zolang er genoeg animo is. Zij gingen al naar Delfse Hout, Rijpwetering en Katwijk en proberen ritten van 40 à 50km te rijden.

Iedereen die in de winter een beetje wil blijven fietsen kan mee. De start is op de parkeerplaats bij Het Blesse Paard. Vanaf a.s. zondag tot het begin van het nieuwe zomerseizoen vertrekken we om half 10!

Arno van Rijn