Uitnodiging politieke avond CDA

Op maandagavond 15 november organiseert het CDA een politieke avond in het Greenpark Hotel in Leidschendam. CDA 2e Kamerlid Liesbeth Spies zal om 20.30 uur met de zaal in discussie gaan over het huidige kabinetsbeleid.

De komst van Liesbeth Spies maakt deel uit van de campagne ‘het CDA komt naar u toe, omdat de toekomst vandaag begint’. Spies is binnen de CDA Tweede Kamerfractie woordvoerder Binnenlands Bestuur. Dit omvat o.a. gemeentelijke herindeling, dualisering, kaderwet/wet gemeenschappelijke regelingen, gekozen burgemeester en referendum. Daarnaast is ze eerste woordvoerder milieu.
De voor iedereen,ook voor mensen van andere politieke stromingen,toegankelijke CDA avond begint om 20.30 uur. Voorafgaand aan de discussie is er een mogelijkheid een kopje koffie te drinken..