Verslag Mini s

Opnieuw 2 maal winst voor de mini’s
Afgelopen zaterdag om 8.30 uur vertrekken we naar Delft voor 2 wedstrijden. Nart, Nicky en Patty zijn afwezig. Sanne komt na de zwemles snel naar Delft en doet mee als gastspeler. We moeten snel het veld op, want we moeten beginnen. Op de wisselbank zitten naast de wissels ook het meegereisde publiek. De eerste tegenstander is Velo 3 uit Wateringen. Milenka begint op het doel. In de eerste helft golft het spel op en neer. Stompwijk scoort 2 doelpunten, maar Velo scoort er ook 2. Twee van de boogballen in de verre hoek waar je als keeper net niet bij kan. In de 2e helft neemt Annick plaats in het doel. Stompwijk is wakker en warm gedraaid en gaat voortvarend van start. Via 4*2 loopt Stompwijk uit naar een 8*5 eindstand. Doelpunten in deze wedstrijd zijn van Elina, Milenka en Josine. Na vorige week in de onderlinge wedstrijd scoort Josine hier haar eerste echte doelpunt in een echte wedstrijd. Goed gedaan Josine!!!. We wisselen van veld en van keeper. Robbin neemt plaats in het doel en Verburch 3 uit Poeldijk is onze tegenstander. Ook hier gaat de strijd gelijk op. We staan 1*2 achter. Marinka zet een sper op de cirkel en Annick kan de bal er mooi langs gooien, laag in het hoekje. De stand is weer gelijk. Verburch maakt er nog 2 en wij 1. Ruststand 3*4. Elina neemt plaats in het doel en zij houdt deze helft haar doel schoon. Stompwijk maakt er nog 3 en ook deze wedstrijd wordt gewonnen. De stand is uiteindelijk 6*4 voor Stompwijk met doelpunten van Annick, Robbin, Milenka en Elina. Prima gedaan vandaag meiden!!!!!. Ze ontvangen een groot applaus van het meegereisde publiek. Volgende week hebben we tijd om naar de binnenkomst van de Sint te kijken op tv en de week daarna is het Minipietenfestival in Zuidhaghe. Tot vrijdag op de training. We hebben weer traktaties heb ik gehoord. Ans Luiten