BLESRUITERMENNERS WEER ACTIEF

Afgelopen zondag gingen de Menners weer op pad naar Noordwijkerhout om bij manege Bakker 2 dressuurproeven te rijden. Manon en Chris in de klasse L wat dit keer veel beter ging. Manon behaalde 2x de 2e plaats met 160 en 153 punten = 2 winstpunten. Chris behaalde 2x de 3e plaats met 157 en 152 punten = 2 winstpunten
Sonja en Gerard in de klasse M, Sonja behaalde een 2e en 3e plaats met 151 en 159 punten = 2 winstpunten. Gerard had helaas geen winst gereden, hopelijk volgende keer meer geluk. Kimberely had een dagje rust genomen en zat lekker bij PAARD EN KOETS waar afgelopen weekend veel van de blesruiters te vinden waren. Paard en Koets in Den Bosch met een hoop mooie koetsen, marathonwagens, tuigen, paarden, shows, noem maar op. Voor iedere paardenliefhebber is er wel wat te vinden. Met een schitterende clinic van de bekende vierspankampioen IJsbrand Shardon waar wij als menners nog zeer veel van kunnen leren.
Zondag 28 november INDOOR MARATHON in Poeldijk
Zondag 12 december INDOOR MARATHONin Lisse
Zondag 12 december Dressuur en Vaardigheid in Heerjansdam
Ook daar zijn de menners weer te vinden.
Vrijdag 26 november in de kantine van de BLESRUITERS een avondje voor de menners, niet vergeten!
BLESRUITERS OPGELET!!!
Vanaf vrijdag 19 november a.s. is de bak om de week bezet van 19.30 tot 21.30
Namens de Mencommissie Manon