Sinterklaas

Hallo lieve kinderen van Stompwijk,
Hebben jullie zaterdag nog gekeken? Wat was het spannend. Maar gelukkig is de boot toch weer in Nederland aangekomen. Sinterklaas hoopt jullie ook te bezoeken. Als het allemaal lukt komt hij zondag 21 november om 14.00 uur aan met de boot. Natuurlijk weer bij de Hoge Brug. We hopen dat jullie allemaal komen. Daarna gaan we naar de sporthal. We gaan er dan weer een gezellige middag van maken. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie Sinterklaas verrassen. Sinterklaas geeft jullie altijd cadeautjes, terwijl hij zelf jarig is. Ik zou het daarom heel erg leuk vinden als jullie iets voor Sinterklaas bedenken. Dit tekenen of knutselen en het dan bij de Supermarkt Coop brengen. Het mag niet groter zijn dan een A4tje. Voor het origineelste idee is er dan een cadeautje. Ik hoop jullie zondag allemaal te zien. Tot dan.
Groetjes van de schrijfpiet.