Een ode aan Toon Hermans

Twintig amateurspelers waarvan de gemiddelde leeftijd tachtig jaar is. De toneelgroep Steenvoorde van Florence brengt op 27, 29 november en 1 december een ode aan Toon Hermans in de Theaterzaal van Steenvoorde met de voorstelling ‘Vandaag is de dag’. De voorstellingen zijn gratis. Plaatsen zijn te reserveren bij de receptie van Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62 te Rijswijk. In de voorstelling ‘Vandaag is de dag’ brengen de acteurs een aantal kwaliteiten van Toon Hermans voor het voetlicht. Er zullen gedichten voorgedragen worden, de Sinterklaas conference komt aan bod en niet te vergeten de liedjes ‘Mien waar is mijn feestneus’ en ‘Wat ruist er door het struikgewas’. Het zal een onvergetelijke voorstellingen worden met een lach en een traan. In juni 2002 gaf de toneelgroep een eerste voorstelling met groot succes, beide avonden zat de theaterzaal van Steenvoorde vol. Sindsdien heeft de toneelgroep al diverse voorstellingen gegeven waaronder de succesvolle éénakter ‘Winter’. De toneelgroep wordt geregisseerd door activiteiten begeleiders Nathalie Batelaan en Annemieke Krapels. Verder wordt de groep begeleid door 15 vrijwilligers die zich bezig houden met licht, geluid, kleding, rekwisieten en begeleiding.
De voorstellingen ‘Vandaag is de dag’ zijn op:
zaterdag 27 november van 14.00 uur tot 16.00 uur
maandag 29 november van 19.00 uur tot 21.00 uur
woensdag 1 december van 14.00 uur tot 16.00 uur
Plaatsen zijn telefonisch te reserveren op 070 – 336 46 66