Dames 1

Zondag 21 november speelden we uit tegen Westlandia 2 in Naaldwijk. Aimée Waayer opende de score voor ons vanaf de linkeropbouw door dankbaar gebruik te maken van een inschattingsfout van haar verdediger. Daarna liep de wedstrijd een tijdlang gelijk op tot 4*4. Via een fraai doelpunt van Cathy Goeman en een break out van Tyscha Waayer wisten we de wedstrijd naar ons toe te trekken en liepen uiteindelijk uit naar een stand van 4 9. Na een klein dipje van onze kant kwam de tegenstander terug tot 9*11. We pakten echter de verdediging weer goed op en in de aanval wisten we elkaar weer mooi vrij te spelen, waardoor we de rust in gingen met een voorsprong van 9*14.
Na de rust begonnen we weer vol goede moed aan de tweede helft. We hadden van Ton v.d. Beek te horen gekregen dat we op dezelfde voet door moesten gaan en vooral niet moesten verslappen. We hebben goed gehoorzaamd en als een team gestreden voor de eindzege. Eugenie van Geijlswijk wist een aantal keer te scoren met venijnige afstandschoten en Tanja Oostergo scoorde een paar mooie ballen vanaf de hoek met een valworp. Via een aantal break outs wisten we onze voorsprong te behouden wat resulteerde in een eindstand van 19*25 in ons voordeel.
Op naar de volgende twee punten, die we hopelijk aanstaande zondag gaan binnenhalen als we om 13.10 uur thuis spelen tegen Wings 2. Iedereen kan dus weer komen kijken om ons te steunen in onze strijd.